Personliga eller opersonliga Bloggar!

Vi har alla besökt och läst bloggar som många kända och okända personer har! Från Blondin Bellas blogg till Jenny Kallur och många fler!  Och sedan har vi också sett bloggar som handlar om allt mellan himmel och gjord! Själv har jag flera olika intressen och därtill brukar jag kolla in många bloggar för att tillgodose mina intressen! Eftersom jag reser ofta så har jag ett särskilt intresse för bloggar som skriver om resor och hotell! En sådan blogg är Fjällguiden! En blogg som är intressant för mig eftersom jag älskar fjäll och skidåkning! En annan är Vilda djur i Afrika som behöver ingen introduktion! Jag håll på att glömma en blogg som också handlar om hotell och har många bra tips! Den går under namnet Hotell 2000 och tipsar om en del bra hotell samtidigt som den innehåller bra texter!