Ekonomin är det personligaste som finns

Ekonomin har kommit att bli den viktigaste delen av våra liv! Jag tror att de flesta av er om inte alla håller med mig i den här frågan! I denna materiella värld där allting räknas i pengar finns det ingen annan utväg än att prioritera ekonomin först! Det är en hård värld att leva i och då måste var och en av oss göra vad vi kan för att kunna överleva. Det sista lät lite väl dramatiskt men det ligger mycket i det i alla fall!

Sverige är världskänd för de många företagen och organiseringen av dessa! Det är nämligen så här att svenska företag är bland de mest välorganiserade företag i hela världen. Förutom detta många företag ute i världen styrs ju av de många duktiga ledare och managers som kommer från Sverige!

Tyvärr kan vi konstatera att på den sista tiden upplever många företag och leverantörer problem med sina kunders betalningar! Detta har säkert med de allt brantare konjunktursvängningarna och stark oro över utvecklingen i Europa, (inte minst utvecklingen i Ukraina) överger bankerna många småföretagare genom att sänka eller neka checkkrediter. Detta leder till att dina kunder kräver allt längre betalningsvillkor vilket av självklara skäl leder till sämre ekonomi och till sist sämre affärer. Det hela väcker frågan om just planering och organisation!

Därför så tycker jag att vi ska fortsätta med den svenska modellen och göra oss och våra företag så mycket mer välorganiserade som möjligt! Frågan blir detta: hur gör vi det?

Mitt förslag är att i dessa tider då vår ekonomi hotas av större krafter än oss själva så bör vi skaffa oss en större partner! Det vill säga en så kallad likviditetspartner! Och detta innan det oväntade händer!

Därför tänkte jag föreslå den bästa partnern som finns här i Sverige. Prioritet Finans.

Ett finansbolag med mycket mer! Förutom fakturaköp, fakturabelåning och factoring så kan du som företagare få en personlig rådgivning som hjälper dig oftast genom dem många svårigheterna där ute!

Deras slogan är detta: Prioritet Finans garanterar din likviditet personligt och smidigt.

Good Luck! 😉