Studentmössan en personlig kungakrona

”Äntligen! ”utropar alla i stor kör av nyutexaminerade studenter när dagen äntligen har kommit för att plocka upp sitt betyg och få gå vidare i livet och sätta igång karriären. För många är examensdagen något av livets största händelser, må så vara att att det kommer höjdpunkter i livet vid senare tillfälle som triumferar studentdagen. Men just idag, idag är det att få sätta studentmössan på huvudet, få betyget i hand som är störst utav allt. Redan när det närmar sig studenten och man får börja prova den nya kostymen eller klänningen man vill bära, studentflaket ska planeras, festerna ska väljas ut, vilka man kan gå på och så ska man beställa studentmössa. Man kan nästan tycka att beställa studentmössan borde vara det minsta problemet och det kanske det är i sig men det är en så pass viktig del för varje student. Studentmössorna har alltid varit en symbol i likhet med betyget för att man lyckats, man får bära sin studentmössa med ära och examensdagen så känns denna som en riktig kungakrona. Symbolen för glädje, lycka och stolthet.

Beställ studentmössan online

Visst kan man gå ut och köpa en studentmössa som följer standard och färger men numera kan man  få den precis som man vill ha den ut till exakt detalj. Verktygen för att designa sin mössa har dessutom blivit så mycket bättre än den klassiska rullgardins-listorna för storlek och färg som fanns tidigare. Idag kan du på ett lättbegripligt sätt utforma din studentmössa genom symboler på in och utsidan, tygets mönster, färgen på banden, text på in- och utsida. Valmöjligheterna är nästa obegränsade och dessutom kan du välja att få studentmössan levererad i en vacker låda som gör att du kan spara studentmössan säkert och att den håller formen. Vilket kan vara extra roligt när man plockar fram den 40 år senare eller kanske vid en återträff som är populärt att anordna.

Minns studenten med stolthet

Det är fantastiskt kul att ta studenten och sin studentmössa är ett kärt bevis för allt hårt slit man gick igenom. Det är därför man gärna lägger ett par extra kronor att få mössan precis som man vill och det gör det enkelt som vi beskrivit tidigare genom att design den online och få den snabbt hemskickad när den är färdig. Grattis till studenten och ett varmt lycka till i livet säger vi.

Hurra hurra hurrrrraaa!!

This entry was posted in Allt.